Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Christina de Graaf en woon samen met mijn gezin in het mooie Winterswijk Geboren en getogen Achterhoekers. Nadat ik een aantal jaren geleden dierbaren verloor en zo verschillende uitvaarten van dichtbij meemaakte, ontstond bij mij het idee om zelf in de uitvaartbranche te gaan werken. Algauw bleek het zaadje te zijn geplant want ik voelde, dat ik hier iets mee moest doen. Omdat ik al een eigen onderneming in de beautybranche had gerund, was het mijn wens om niet in loondienst, maar zelfstandig aan de slag te gaan als uitvaartverzorger.

Ik volgde dan ook met veel plezier de opleiding bij GaandeweG in twello en heb die met goed gevolg afgerond. Daarna lag de weg voor mij open om mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Juist dáár te mogen helpen waar ik maar kan, heeft mij intussen al zoveel gelukkiger gemaakt.

Direct vanuit mijn hart kan ik nu dan ook zeggen dat het mijn passie is om kleinschalig en daardoor heel persoonlijk, families te begeleiden en te adviseren, kortom bij te staan op moeilijke momenten.

Christina de Graaf